Juha Vartiainen

Juha Vartiainen, LKV

0500 673 366

juha.vartiainen@kiinteistokaksikko.fi

 

Hyvä palvelu ja luotettavuus ovat avainsanoja työssäni

Hyvää kiinteistönvälitystapa

 

 

 

 

 

 

LKV Kiinteistökaksikko Oy on täyden palvelun kiinteistönvälitysyritys. Hoidamme 35 vuoden aikana hankitulla vankalla ammattitaidolla asunto-osakkeiden, omakotitalojen, kesämökkien yms. kiinteistöjen välitys- ja arviointitehtävät. Toiminta-alueemme on Pohjois-Karjalan maakunta, erityisesti Joensuun seutukunta. 

Olemme SKVL:n (Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto) jäsenyritys, joka takaa sen, että käytössämme on aina tuoreimmat tiedot kaikista asunto- ja kiinteistökaupan laki- yms. muutoksista. Noudatamme luonnollisesti kiinteistönvälitysalalle hyväksyttyä hyvää välitystapaa.

Kun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi on meillä välityksessä, on se esillä internetissä Etuovessa ja Oikotiellä sekä omilla kotisivuillamme. Mainostamme lisäksi säännöllisesti sanomalehti Karjalaisen asuntoliitteessä. Teemme tarvittaessa myös kohdennettua mainontaa. Myyntiaikana pidämme Sinuun säännöllisesti yhteyttä, jolloin tiedät missä tilanteessa myynnissä mennään. Emme myöskään ”heitä kirvestä kaivoon”, jos myyntikohde on haasteellisempi. Kokemus on osoittanut, että sitkeys palkitaan ja kaupat syntyvät ennemmin tai myöhemmin.

Olen ahkera ja aikaansaava ammattilainen. Asiakkaamme tuntevat minut realistista hinta-arvioista, kohtuullisista myyntiajoista sekä siitä, etten anna katteettomia lupauksia. Pienenä yrittäjävetoisena yrityksenä tarjoamme henkilökohtaisempaa ja ketterämpää palvelua.

Olipa myyntikohteesi millainen tahansa, panostan sen myyntiin kaiken tarmoni ja tehokkuuteni, jolloin päädymme hyvään lopputulokseen – KAUPPAAN.

 

TERVETULOA AHKERAN ASUNTOKAUPPIAAN PALVELTAVAKSI

 

Välityspalkkiot:

Kohteesta riippuen 2,8 – 3,2 % sis. alv 24 %, tai sopimuksen mukaan.
Minimipalkkio 2.480 euroa (sis. alv 24 %), tai sopimuksen mukaan.

Y-tunnus: 2510551-1